mandag, marts 30, 2009

What to do next

Næste projekt...bliver nok denne skjorte fra Burda ventetøj (mønstret er købt i stof2000) med knapper, en frygtelig masse læg foran, bindebånd und alles.
I blødt koralfarvet babyfløjl - ahh, forår.


Jæs, jeg er ved at gå liidt amok i ventetøj, men kan skisme ikke være i mine fine kjoler, skjorter, bukser og og og... Men jeg kan stadig passe mine strømper.

..men helt ærligt, mon ikke der sniger sig noget minature tøj ind, inden jeg blir færdig med denne skjorte, som ser ud til at være det absolut tekniske jeg har kastet min kærlighed på.

Marts går på hæld...

...og jeg har her til aften færdiggjort syprojekt otte, den fra burdastyle. Nåede lige at blive færdig inden den 1. april.

Jeg er ganske tilfreds med resultatet (og kæresten også). Den falder ikke så flot over maven som den ville, hvis den var flad, men ellers er den ganske brugbar, og tror sørme også at der er plads til 4 uger endnu. Så den tager jeg på til brylluppet på lørdag.


HOT or NOT

Den er helt sikkert hot, kjolen kan laves i mange varianter (m/u ærmer, korte eller lange ærmer) samt stort set velegnet til alle kvaliteter.
Dog skal man være opmærksom på at de er lidt store i størrelsen. Der følger ingen sy-vejledning med så man skal være rutineret eller have en man kan spørge om hjælp.
Ellers er den ganske nem og kan laves på en hel dag.


Der er wienerlæg foran, indsnit alle mulige steder, fine pufærmer og den lukkes med en laaaang lynlås (som kan undlades hvis den syes i strækstof).

søndag, marts 29, 2009

Burdastyle.com

Jeg kan godt lide gratis mønstre. Ahh, det gør godt i penge pungen. Jeg har spottet denne side www.burdastyle.com/, gratis mønstre (enkelte dele koster omkring 3-4$, så det er næsten gratis også).
Det er noget man skal printe ud, klistre sammen og vupti. Jeg har sat mig for at sy denne fine kjole med empiresnit, skal til et bryllup samt 50års fødselsdag i april, så håber at maven ikke er vokset så meget at jeg kan være i den.


15 A4 ark fylder dette mønster og der følger en tegning med så man kan se hvor de skal sættes sammen.


Det tog en god halv time og tape det hele sammen.


Jeg valgte at tegne størrelsen af på mønsterpapir så jeg kan udnytte de andre størrelser en anden gang og vil sy kjolen i 2 forskellige stoffer, blomstret satin og sort partysatin.

Jeg har fået alle stykkerne klippet og overlocket dem, og er ved at sy kjolen sammen nu. Jeg er lidt pessimistisk ang. størrelsen, for SÅ løs er den heller ikke omkring maven.
Men pyt, så kan jeg passe den efter jeg har født.

Ih altså...

... min lillebror skulle til Århus i fredags, besøge nogle venner velsagtens. Ham og en kammerart kørte derop i bil, men af en eller anden årsag glemte de Århus og endte i Rotterdam. I Holland!
Lang tur.

tirsdag, marts 17, 2009

Moster...

... lige om snart. Besøgte min søster idag, hun bærer rundt på et stk. pigebarn som (helst) skulle komme ud på lørdag - men om hun vil det er en anden sag.

Jeg mærkede, kiggede og misundte hendes grejl, prinsesse tema, perfekt puslebord, perfekt kurveseng med himmel, masser af bitte småt tøj.
Hun har fået denne Bodil elefant fra Far til Fire filmene i en tidlig barselsgave af sin mor, den er for fantastisk.


Psst - den ønsker vi (jeg).

lørdag, marts 14, 2009

Lundmyr of Sweden

Lundmyr of Sweden. Bare navnet er kært. Men dragten er absolut også en must have, dragten er i strik foret med fleece, lille rødt hjerte på ærmet, "vanter" og "sko" som man kan bukke så fødderne og hænderne er fri. Hætten er aftagelig. Lukkes med lynlås og så er den kønsneutral.
Den udgår af deres produktion, så jeg har fluks bestilt den i en svensk webshop til blot 335 dkr.

Forestiller mig at vi vil bruge den som køredragt og lignende, hvor barnevognen ikke skal medbringes. Lille älskling.

Omaggio

Jeg vil samle. På disse Omaggio vaser, de vil passe godt ind i vores køkken al-rum (undtagen den lille rød/orange), engang når vi får sat stik på huset, brude vi have plads til dem alle.
Engang, så køber jeg hver og en.

torsdag, marts 12, 2009

Længe siden...

... at jeg har;

- været i biffen
- købt nye stiletter
- købt nyt unødvendigt tøj (har kun købt tøj hvor der er plads til maven)
- haft min symaskine fremme
- drukket et glas vin
- sovet med en kat

hvor jeg dog savner hver enkel lille ting.


Det gode er nu at jeg;

- ikke behøver at tænke så meget over hvad jeg spiser, og hvornår jeg spiser
- ikke behøver at tage make up på hverdag
- ikke behøver at spekulere over de ekstra kilo
- ikke behøver at tænke så meget i det hele taget... eller noget
- lige om snart bliver moster


Skal tage mig sammen til at;

- få lavet hælene på samtlige stiletter
- kigge på Trendsales efter en ny taske
- få lavet en biffen aftale med en eller anden

mandag, marts 09, 2009

Lykke

Er der mere at sige. En ny etikette er på sin rette plads - hvor har jeg dog ventet længe på denne dag. Lykke.
Dags dato er jeg 13+0 og officelt i 2. trimester og mine symptomer er forsvundet som dug for solen.
Maven kan ses.

Hvor er det fantastisk, endelig at fortælle denne hemmelighed jeg har ruget på i mange mange uger.
Lykke, vi ses til september.

En phantastisk oplevelse

... så The Phantom of the Operá igår. I Det ny Teater på Vesterbro - tak søde mormor!
En absolut storslået musical!



Scenografien var helt fantastisk, jeg måbede hver gang de skiftede scene. Favorit scenen var maskeraden, hvor samtlige skuespillere var iklædt farverige og glitrende kostumer, nogen med masker andre med fjer, bånd og alle glitrede om kap med hinanden mens de sang.
Der var heldigvis teleslynge i salen, købte et teaterprogram og med mor og K ved mine sider gik jeg ikke glip af så meget. Selvom jeg ikke kendte historien, kunne jeg sagtens fange handlingen - dog ikke ordene.


Det er anden gang jeg er i teateret, altså professionelt teater, og absolut ikke sidste gang.
Forestillingen varede 2 timer og 40 min med en 20 mins. pause, så det er en god ide at bruge en weekend på det.

Forestillingen har min absolutte anbefaling. Og til jer der ikke er "teater typerne", så læs en bog om den gribende historie.