søndag, februar 27, 2011

Efterladt harekilling

K har et godt øje til efterladte dyr, det er faktisk lidt underligt, men han er tit kommet hjem med dyr som mangler ejer (hunde som er løbet væk, fugle som har brækket en vinge osv.)
For nogle uger siden kom han hjem med et rådyr som var blevet kørt over, ribbene var brækket sådan at lungerne var kollapset - han og hans far parterede den total, så nu har vi rådyr kød i fryseren. Vi har egentligt også skindet, gad vide hvor det er lagt henne?

Har kun et mindre godt billede taget med mobilen, men den var ret stor.

Nå men, det nyeste er at han har fundet en efterladt harekilling, den er et par uger gammel og så lille! Nu bor den ude på værkstedet, K fodrer den med mælkeersatning til killinger i en lille bitte flaske. Meningen er at den skal være hos os cirka en måneds tid til det er blevet varmere udenfor og den spiser andet end mælk, så sættes den ud i naturen - men jeg tror (desværre) at den bliver tam, for den er allerede efter et par dage tryg ved os, selvom vi er bevidste om ikke at være for meget ude ved den eller røre ved den.

Og Vigga? Hun er helt vild, spørger konstant efter "kaninen" og peger på døren og bliver så ked af det når det er slut med dagens kiggeri.
Og så har hun mange tænder på vej, savler helt vanvittigt - derfor har hun hagesmæk på nu ;)

Nattøj / tulletøj til salg

Jeg har haft gang i samlebånds arbejdet. Skal have tømt ud af mit stoflager (har erhvervet mig en masse nyt og fint stof, men det blogger jeg om en anden dag), og jeg vil prøve at sælge det som tøj i stedet for stof...

Alt er str. ca. 86/92, bluse med ranlanærmer og berberbukser/leggins.
Jeg er rigtig glad for snittet på tøjet, for bluserne er lange og kan snildt dække Viggas runde mave og bukserne er rigtig søde med den lille hængerøv. Herhjemme bruger vi det både som nattøj, men også som hygge/tulletøj hjemme, hun har brugt det meget mens hun har været/er syg.
Nedenstående er helt sprit nyt, og kan tørretumbles.
100 kr pr. sæt + 33 kr fragt

Beholder dette sæt.

Blødt meleret jersey, kantet med småfolk jersey og lysegrønt rib.
Close up billedet viser bedst farverne.
Koral jersey med fint hulmønster, kantet med økologisk jersey med svampe og lyserødt rib.


Tøjet kan købes via bloggen, men også på trendsales lige her.

fredag, februar 25, 2011

Yvonne kjole

Ja, det hedder den altså her i huset, den strutter på den helt retro måde synes jeg. Og den er lavet i vaskeægte sommerfarver. Vi glæder os til de lune vinde og bare ben.

Lukkes med en trykknap, det fungerede bedst, ellers blev halsen for stor.
Alt stof er fra stof&stil. Og modellen er Iris fra stof2000, ærmerne har jeg dog ændret.

mandag, februar 21, 2011

Jeg er altså lidt sej

... det må man vel godt sige på sin blog? Der er jo alt det der med janteloven...

Men jeg ER altså sej. For jeg løber. Løber!
For nogle år siden, inden jeg blev gravid (og under graviditeten) havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle løbe nogenlunde regelmæssigt. Never ever.
Jeg har hypermobile led, og smerterne har været slemme i en overgang, jeg kunne ikke cykle en afstand på ca. 30 minutter uden jeg havde ondt resten af dagene i knæ og hofter. Men jeg tror at jeg, lige så stille, er vokset fra det, for jeg cykler meget nu og der er intet at mærke derefter, men når det fx. er bidende koldt eller jeg har været på shoppingtur i en hel dag får jeg meget ondt i mine hofter om aftenen.
Anyway, sport har heller aldrig været min passion (og jeg ved at der er mange af mine læsere som kender mig i det virkelige liv, som sagtens kan nikke genkende til det jeg skriver - jeg er IKKE en som har dyrket sport, kan ikke fordrage det) Dog spillede jeg floorball i en god periode, men det var mest for holdets skyld og de gode fester :D

F*bib* janteloven, jeg er pisse sej, for jeg løber. Men det har også været en hård kamp at komme i gang, og jeg tror ikke at det ville have været muligt hvis jeg ikke var på barsel oig dermed helt fri og ro til at løbe i mit tempo.

Tadaa. Jeg har været ude og løbe idag, jojo, efter nogle ugers sygdom og isvind, har jeg taget den korteste rute og med stor hjælp af min seje mobil, kan resultatet ses på løb-O-meteret i kolonnen.

fredag, februar 18, 2011

Fastelavn er mit navn...

...boller vil jeg have.
Lagde sidste hånd på Viggas fastelavnskostume igår aftes, jeg er vildt tilfreds med resultatet.
Og hun skal være klovn, hvis i ikke kan se det ;)

Kostumet er billigt sluppet for pengepungen, det orange lagenlærred har jeg fået engang, dertil købte jeg noget gult tyl (25 cm) til 3 kr og en nøgle multifarvet garn til 12 kr. Så er der også brugt 3 stk store trykknapper, men dem havde jeg også i forvejen.

Mønstret er Meedoms heldragt form 3 med åbning foran. Dragten er syet i str 2 år (92) og er pænt stor, men ikke for stor nu, og så det er rart at hun kan passe den i et stykke tid.

Lige for at vise at den lille klovn sagtens kan åbne døre.

torsdag, februar 17, 2011

Siljas stofsalg

Jeg har en veninde som skal have tømt ud i sit store stof lager, og selvfølgelig hjælper jeg (både med at købe og fortælle jer det ;))

Alt stof er sprit nyt og priserne er virkelig i bund, 25 kr. pr. meter og tag 5 meter for 100 kr!
Herlighederne kan ses lige HER.

Hun sender med post DK - men det kan også hentes på hendes værksted på Nørrebrogade i KBH efter aftale.

KOM FRISK!

The return of...

...mig. Puha, vi har været hårdt ramt af sygdom i min (!) ferie, både Vigga har været syg i lang tid og så bukkede jeg under. Havde ellers en masse planer men de blev skudt lidt i sænk.
Det gik super godt med mit løb, fik løbet stort set hver dag (min vægt kom ned på 68,1 kg!), men efter sygdom og bidende blæst skal jeg have startet op igen igen...

Jeg skal også have indhentet en del små ting (kan også se at min baggrund er forsvundet, det ser jeg på når jeg får tid). Er bl.a. gået i gang med en give away, synes at jeg ville fejre eksamen, ferien og at Vigga har fået en ny og bedre vuggestueplads fra maj, men er ikke blevet helt færdig endnu, men den kommer!

TILFØJET: jeg har leget lidt med baggrundsskabeloner, er fint tilfreds som det er nu. Der kommer nok et par ændringer hen ad vejen, lige nu skal jeg bare finde ud af hvordan jeg laver billeder + indlægene større, for det ser lidt småt ud.


Jeg er ved at være rigtig træt af vinteren, træt af at det skal være så koldt. Så jeg har lavet sommernederdele, den pinke er til en gave og den turkise til Vigga.
Stoffet er rester fra alle mulige steder, jeg har ikke brugt et mønster men forsøgt mig frem.

torsdag, februar 03, 2011

Blær på højeste niveau

Jeg har fået erhvervet mig sådan en fætter her!
Det er yderst sjældent at jeg køber noget "ekstravagant" til mig selv, og altså, er I klar over at den kan alt muligt! A L T M U L I G T.
Viggas mor er så sej.
Og så kan jeg iøvrigt oplyse at Vigga har mellemørebetændelse, så hun får penicilin nu (og er iøvrigt meget frisk), hvor jeg er blevet syg med feber. Så det er ikke verdens sjoveste mor hun har for tiden.