lørdag, september 12, 2009

Strækvikle

Jeg har købt en strækvikle, jæs, så kan jeg slynge pigebarnet. En mørke lilla mamaFLEXI wrap, den er bare fin. Men det er godt nok lidt svært at vikle den rundt om den mave, så jeg må vente med at øve mig til hun er ekstern.

I videoen herunder kan man se hvad en strækvikle er og hvordan den skal bindes. Ham manden er bare total nuttet, og ikke mindst hans lille bitte baby.
http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0

Glæder mig til at begynde med at slynge, det ser bare SÅ hyggeligt ud! Og så tror jeg at det er en kæmpe fordel at have begge hænder fri.

6 kommentarer:

Maiken sagde ...

Super køb - jeg har en magen til. Har været super glad for den. Baby bjørn selen har aldrig været mig, så wrappen er super. Kan i øvrigt stadig bruge den.

Fortryder bare at jeg købte den så sent (tror hun var 4 måneder9.

Mette Cecilie Halskov Aaen: sagde ...

Ja ham manden er helt nuttet... Først troede jeg at babyen var en dukke, siden den så så lille ud :-D

Stine sagde ...

Jeg har i hvertfald købt den i god tid, men det er også lidt fordi jeg ved at jeg kommer til at være lidt mere alene en normalt, nu hvor K ikke kan tage noget barsel.

Og ja, det ligner en dukke!! meget meget lille baby.

Bianca sagde ...

Utroligt at babyen er sååååm lille!!
Men hyggelig at have babyen så nær på en på den måde.

Det kan betales sig at have hænderne fri for dig. Tegnsprogbruger og selvf tusindevis af andre tinge.

Silja sagde ...

Super fed opfindelse! Det er vel garanteret lavet af enten viskose jersey, microfiber jersey eller bomuld jersey som det sådan ser lækkert og blødt ud. Hvad var mærket? Ku se på andre i youtube, at de havde også det der firkant-ting-mærke på slynge som skulle placeret midt foran?? Glæder mig til at se dit barn gemt i slyngen, så betryggende! :-D

Stine sagde ...

Det er bomulds jersey, rigtig rigtig blødt. Den jeg har er en mamaFLEXI (det er mærket), den på YouTube er fra Norge, så det er ikke 100% samme mærke, men samme ide.