tirsdag, marts 30, 2010

Hagesmække

Jeg har i de sidste par dage lavet en ordentlig stak hagesmække til Vigga. Hun er dykket i sin vægt (og længde) så hun får grød/mad 4 gange dagligt nu for at sætte et boost i vægten.
Og det sviner...


Stoffet er mange steder fra, stof&stil, stof2000, Taiwan og vintage stoffer.
Er så vild med dem alle sammen!

7 kommentarer:

Glaphuset sagde ...

Hej Stine.

Uh sådan en lille mad gris har jeg også været nødt til at lave smækker til ;o) Hvor er de fine på hver deres måde alle dem du har fået lavet. Kan se du bla. har lavet et par ud af Susanne Schjernings akryldug ??? Det var også det jeg brugte, og de holder sig bare SÅ pæne vask efter vask efter vask. Endvidere synes jeg de dejlig bløde, og ikke så stive som ellers. Jeg håber dine smækker kan være med til at give ekstra appetit, så vægten går i en stigende kurve.
God påske.
Kh Anette

Rikke Seidelin sagde ...

Hvor er de fine!! Dem vil jeg gerne prøve at lave når nu jeg skal være moster om nogle måneder, hvordan har du lavet dem??

Anja sagde ...

De er rigtig flotte og det ser ud til at være en god størrelse. Har du vådlagen eller hvad man nu kalder det bagpå?

Bournonville sagde ...

Hej stine. vil meget gerne bytte det grønne med hvide blomster, med dig, er faldet for dit stof nummer 32, så hvis du vil bytte med det, er jeg frisk.

Kh sara

Miss.Møllebo sagde ...

Hvor er de flotte, det må blive ren fornøjelse at give hende mad.

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Tak for jeres kommentarer.
Ja, der er også Schjerning dug, det er en rest fra hynden til Trip Trap stolen, så det matcher rigtigt ;)
Yep, der er vådlagen bag på, det synes jeg er vildt smart - men husk at vaske det inden klip.

Rikke - Ja, hvordan har jeg gjort. Jeg har tegnet en hagesmæk i frihånd, men du kan nok tegne af en anden eller låne en bog på biblioteket med mønster i, så klippet stof + vådlagen (kan købes f.eks. JYSK) og så skråbånd hele vejen rundt. Bindebånd er 30 cm lange. Super nemt.

Sara - jeg har sendt dig en mail ang. byt.

Heidi sagde ...

Jeg forstår så godt du er vild med dem, det er jeg også :)kender godt det med et stort forbrug af smækker. Håber snart Vigga har sin kampvægt igen:)