torsdag, maj 13, 2010

Dagen i billeder

Veninden kom desværre ikke, så jeg har været kreativ alene. Det er dog ikke blevet til så meget alligevel. Alene det at tegne mønstre på anorak sæt, hættetrøje, elefanthue og raglanbluse, har taget hele dagen - for dele af mønstrene skulle ændres lidt så de passede til mit temperament. Men jeg har da også bagt pandekager og vasket tøj :)

Og nej, Vigga spiser ikke en pandekage - men et stykke brød ;)


Her er lidt billeder fra dagen idag. I morgen tager Vigga og jeg over til min mor og overnatter, regner med at få en god overhealing på mit strikketøj (som jeg iøvrigt ikke er tilfreds med, det er jo kæmpe stort!).

2 kommentarer:

Silja sagde ...

Ja, er så ked af at ikke kunne komme og være super kreativ med dig hele dagen og med overnatning. Havde glædet mig i lange tid til det! Men vi tager det næste gang!
Håber du fandt ud af de tekniske ting og hyggede dig med Vigga:-) Det er altid dejligt at se billeder af hvad du har lavet! Bliv endelig ved! :-D

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Det er helt ok ;) vi skal nok få hygget os, og nu er mønstertegning jo overstået!
Jeg fandt ud af det tekniske mht. strikketøjet, har faktisk startet forfra, der var for mange ting som ikke fungerede, især størrelsen, den var alt alt for stor.