mandag, marts 28, 2011

Mere forårs tøj 2011

Her har været lidt stille, vi har gået i store tanker herhjemme med store beslutninger i livet (nej jeg er ikke gravid ;)). Har fået lidt tid her og der til at sy forår/sommertøj til Vigga.

Babyfløjl med prikker, hjemmetegnet model (smal omkring numsen og går ned i ballon forneden). Stoffet er fra Stof2000 og rib fra Stofdillen. Samme model som ovenstående. Stof fra Stof&Stil og rib fra en lokal butik på Vanløse.Disse er jeg helt vild med, helt fantastisk model og kan varieres og udtrykke noget forskelligt afhænger af stoffet. Jeg tænker at de også er fine til en dreng i tyndt denim evt. med seje applikationer. Modellen er EG "Nyt børnetøj 0-4 år" og stof fra Stof2000 - knapperne husker jeg ikke hvorfra :)Vigga skulle lige prøve dem inden det var tid til putning. De er lidt lange nu, men passer fint med sko/sutsko på.

6 kommentarer:

Louise sagde ...

Uh, man bliver jo helt nysgerrig på hvilke store beslutninger det er I sådan tænker over :)
Men er helt vild med fløjlsbukserne og især den sødeste buksedragt. Vigga ser fantastisk ud i den! Må hellere prøve at lave noget lignende -når der bliver tid..

Maddy sagde ...

ej hvor er buksedragten bare så fin!! det er din datter også!

Bianca sagde ...

Jamen de ser altså fine ud, selv Vigga. :)

Mor/ Mormor sagde ...

Hvor ser hun sej og STOR ud !!! hvor blev mormors lille Mini af ??? ;)

Cecilie Bertelsen sagde ...

Sikke fine bukser, og sååå fint stof. Ved du, om man kan købe bogen nogensteder mere? Jeg kan hverken finde den på bibliotek eller boghandlere.

Kh Cecilie

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Hej Cecilie. Jeg har lånt bogen på biblioteket (Roskilde), måske du kan efterlyse den på andre kommune biblioteker, end den du selv bruger, via venner og familie?