torsdag, april 14, 2011

Legekøkken!

Jeg hentede dette fine legekøkken idag, som jeg fandt i Den Blå Avis, det har engang i tidernes morgen stået i en børnehave (der er også en stor rumdeler/reol i samme røde farve), og fordi det er et børnehavekøkken er det også en smule højt, men håber at det går. Det trænger virkelig til en kærlig hånd, og det vil jeg bruge min påske på. For NU er det på tide at Viggas køkkenhjørne bliver gjort ordentligt, man kan lige skimte en gennemsigtig kasse nederst venstre hjørne der ligger legemadet - det duer ikke. Og Brio komfuret som hun har nu, er også blevet solgt og afhentes på mandag. Jeg er lidt ude i at male det i en sart aqua farve, måske hvid? Grå? og sætte noget fedt papir (måske greb, hvis man kan det) på skufferne... Godt jeg har ferie nu ;)

7 kommentarer:

Maria Grandt sagde ...

Fedt køkken du har skaffet, ;o)
Hvad med at male den "gammeldags" blå eller hvad det nu hedder?? og så med noget hvidt? Og skaffe nogle fede unikke greb inde på nettet???
Maria

Pernille sagde ...

Hvor er det fint! Jeg glæder mig til at se, hvad du kan få ud af det.

Jeg ville nok bare være kedelig og male det hvidt - måske knækket med gul eller blå og så nogle pang-greb.

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Der er ikke nogen som er kedelige her! Jeg er lidt ude i det samme som du, Pernille, foreslår...

Har i hvertfald kigget på nogle sarte pastelfarver - hvid tror jeg bliver for hvidt, for vores køkken er hvidt og det står derude.

Pernille sagde ...

Måske du kan lave bordpladen med noget "pang-tapet" og lakere den, så den kan tåle at blive tørret over med en klud. Og så resten af køkkenet i den "kedelige hvide" ? ;o)

Så kan Vigga få tilbehør der matcher i farverne, viskestykker, karklude, kroge, plasticskeer, greb osv.

Pigernes køkken kan du sikkert godt huske, men det er jo også hvidt (dog med rød bordplade) og det er resten af vores køkken også. Jeg synes det er fint, for der skal NOK komme masser af andre farver på, når der først kommer inventar og "mad" i køkkenet! :-D

Tenna sagde ...

Ej, jeg glæder mig helt vildt til at se det færdige resultat! Syntes på en måde det også er fed som det står helt der;0)
Kh. Tenna

Anonym sagde ...

Hvorfor har du solgt brio komfuret?

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Pernille - jeg tror at du fik mig overbevist, for har idag købt hvid maling :-D

Anonym (bliver lidt nysgerrig :-P) - solgt det fordi Vigga ikke har brug for to legekøkkener. Jeg vil hellere have dette end Brioen som er ret mainstream.