tirsdag, juli 12, 2011

Fremvisning af færdig legekøkken

Endelig blev jeg (næsten) helt færdig - der mangler stadig en vandhane, men den får enten Klaus eller Viggas farfar, fat i når der dukker en brugt op på deres arbejde, der passer dertil.

Der er vel ikke så meget at sige, billederne taler vel for sig selv. Efter jeg blev færdig med det, synes jeg at hendes plastik stel er ret fesent dertil, så håber at hun får et nyt i fødselsdagsgave. Noget mere farverigt, og jeg synes virkelig at der mangler køkkendimser, som man nu skal have i et køkken, 2 af skufferne er tomme. Så der er rigelig med plads ;)

Jeg drømmer også lidt om hylder, men det kan ikke lade sig gøre så længe køkkenet står der - hvilket er i vores køkkenalrum, så den står jo rigtig fint der. Reol-dimsen er ikke blevet malet endnu, planen er at den skal stå i entreen.

Køkkentilbehøret, dvs. den lille bamsekage form, lille muffinsform i ovnen og alle skeerne er fundet i Søstrene Grene for ikke så længe siden. "Håndvasken" er fundet i Tiger og grebene er købt her. Grydesættet er fundet på nettet, jeg har desværre glemt hvor.


Perleskålen lavede jeg for noget tid siden og det samme med forklædet (bliver brugt flittigt) og grydelapperne.

3 kommentarer:

Julie sagde ...

Wauw hvor er det blevet fint! Det må da være ethvert barns drøm at lege i sådan et rigtigt køkken:-)
Har du mere tapet af det du har brugt på nr 2 skuffefront? Jeg mangler nemlig lige præcis det til et projekt..

Bianca sagde ...

Er vild med Viggas eget køkken. :D
Godt lavet, du.

Karen sagde ...

Ja wauw!! Hvor er det bare så flot..Elsker alle de farver. Marie ville elske at lege med det. Dog har hun også sit eget køkken - bare færdigkøbt ;-)