mandag, august 15, 2011

Update

... jeg er ikke så god til at få opdateret bloggen for tiden, dels fordi den bærbare som jeg plejer at bruge er gået i virusdøden, så jeg kan kun bruge/låne Ks stationære computer - og der kan jeg ikke overføre billeder, kun dem fra mobilen. Og de bliver ikke altid så skarpe.

Men jeg kan da godt vise, hvad jeg har lavet på den sidste tid.

Toilettaske til Vigga, hun er tit på besøg til overnatning hos enten mormor eller faster, og i stedet for hendes tandbørste og cremer skal ligge og rode med tøjet.. Lavede jeg liiige denne ;)
Stof er fra Malika-rosa, jeg har foret den med et tisselagen vendt på vrangen. Mønstret på tasken er fra stof&stil og ganske ligetil.
10 stk. ekstra lange hagesmække. Mest fordi dem jeg har lavet for over 1 år siden er meget meget forvasket nu, men også fordi de er ved at være en anelse korte.

Stof er fra her og der, mønstret er hjemme tegnet.2 stk. nattøj i nummer større. Barbapapa/mama er aplikeret på.
Stoffet er købt hos Stofdillen til 30 kr. meter (og til bluse og bukser er der brugt halvdelen af stykket), jeg har efterfølgende set det lyserøde mønstret, i en blå variant, hos en stofforhandler til 119 kr. meter!!

Leggins, knap så vellykket. Jeg ville forsøge med noget rynk med englehud på siden, men det er ikke rynket så meget som jeg vil. Og så kunne jeg ikke finde de sommerfugle som jeg ville bruge som pynt - derfor blomsterne. OG så er de blevet for korte, på trods af at jeg har forlænget dem ekstra meget... som sagt, knap så vellykket.

Ingen kommentarer: