søndag, juli 08, 2012

Opdatering på min low carb uge

Kan sige med det samme at jeg IKKE kunne overholde reglerne 100%, der røg 2 is, 2 muffins, 2 stykker lakrids og en lille smule popcorn ned i løbet af ugen. Men ellers har jeg holdt mig slavisk til det, ingen brød, ris, pasta eller kartofler (savner virkelig en lun bolle med smør!).
Og på 7 dage har jeg tabt mig 1,8 kg, det er ikke fantastisk - jo, lidt fantastisk er det da - og en god start og jeg er absolut motiveret til at forsætte. Det er rigtig svært at holde sig inden for de gænse rammer når man er ude blandt andre, så efter råd fra en veninde, er der en "fri dag" om ugen, alt efter hvilke planer ugen bringer.

Og det er KUN ved en kostændring, motion har ikke stået på programmet i flere uger, har ikke haft overskud og nu hvor Vigga er hjemme på ferie prioriterer jeg ikke løb så meget :)

4 kommentarer:

Bournonville sagde ...

det er sku flot, puh ville ha svært ved at undvære brød, hvilke program er det du følger...

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Den hedder Low carb, jeg har sådan en folder som fulgte med et nummer af Alt for damerne (har skrevet tidligere om det, indlægget hedder "op på hesten"), der står grundessensen og nogle opskrifter. Ellers har jeg googlet som en gal :D

Mor sagde ...

Jeg syntes det er RET fantastisk !!!! Specielt i denne tid med vejr til IS !!! :D

Helena Gade sagde ...

Iler du ikke bare lidt oftere nu derhjemme hvor Vigga også er hjemme? ;-)