tirsdag, december 23, 2008

Jul 2008

.. så er det ved at være jul. Klokken slår 00.07 og det er dermed d. 24. december 2008. Fjernsynet viser en af de mange julefilm, K ligger i sofaen og blunder og jeg filosoferer lidt over julen.

Om ikke alt for mange timer vågner de første børn, spændte af en måneds venten som kulminerer iaften, de synes at minutterne og timerne snegler sig af sted. Der vises Juleshow fra Disney i tv'et, nogle børn får måske en morgengave for at falde lidt til ro.
Når aftenen går på hæld, tæller de gaverne op og tager den bedste gave med i seng.

Den bedste gave. Dem har jeg fået mange af, og får sikkert flere "bedste gaver" imorgen. Jeg synes at jeg sætter større pris på gaverne jo ældre jeg bliver, ikke fordi der bliver mindre af dem, men netop fordi det er gaver som rammer plet. Som er valgt med omtanke og ikke den første og bedste fra Fætter BR (selvom jeg er sikker på at min mor aldrig har valgt den første og bedste til mig).

Den bedste gave. For min søster er det hendes ufødte barn, hun har haft en del modgang og det er i sandhed et ønskebarn, en stjerne. Et mirakel.
Hun var til 4D scanning d. 22. december. It's a baby girl.
Når hun slår øjene op, har hun allerede fået den bedste gave. Nogensinde.


Rigtig glædelig jul

1 kommentar:

Silja sagde ...

Glædelig jul, smukke Stine!
Fået nogen gode julegaver? Har det været en god juleaften hjemme hos jer?
Jeg nød julen sammen med familien- både min og Sørens og har fået rigtig gode gaver. Er ganske enig med dig - jo ældre man bliver, sætter man mere pris på gaverne uanset hvad det er, da det jo er tanken, der tæller, ikk? ;-) Nyd juleferie - håber vi ses inden årsskift! Knus