torsdag, januar 01, 2009

Godt nytår

Ønsker jer et godt og lykkebringende nytår..

Jeg har ikke nogle nytårsforsæt i år - vil ikke kunne holde dem alligevel.
Men har nogle mål for året.

- skal sy mindst et beklædningsstykke om månedet, dvs. december 2009 skal jeg have syet mindst 12 stykker beklædningsdele. Jeg har fået en lækker overlocker af K i julegave, så mine kreationer bliver mere gennemførte og lækre.- få styr på økonomien, så vi kan have råd til en billig bil. Det er vist ingen hemmelighed at jeg har det svært ved at bo ude på landet uden bil, K er efterhånden også lidt træt af at skulle hente mig på stationen, fordi jeg ikke kan komme med bussen helt hjem om aftenen/natten.


- spise 1 stykke frugt/grønt om dagen. Man skal starte i det små. Vi har en rest mango og melon fra gårsdagens dessert, det må udgøre for dagens frugt.


- så på Ks vegne, at blive færdig med anneksen i haven, så vi kan få plads i stuen til en stue. Men det kommer meget an på arbejdsmængden, samt indtjeningen på året.

3 kommentarer:

Silja sagde ...

Fedt med en overlock-maskine i julegave fra K! Tillykke med den! Så nu kan du køre derudaf og sy alle de dele så professionelt. Bliver sgu da spændende med jeres projekt med haven, opsparing til bil og frugt/grønt i dagligt. Bør vist gøre det samme - et par frugter til mellemmåltider om dagen og spise mere grønt. Vi ses inden alt for længe! Knus

Stine sagde ...

Ja, nu skal jeg bare køre den ud af. Han har flere gange spurgt, hvornår jeg skal bruge den. Vi har været et smut forbi Stof&Stil efter overlock tråd, så er helt klar.

christins sagde ...

Lyder bare fornuftigt, Stine..

- Jeg skal selv spise en frugt om dagen, så du vil ikke være alene om projektet.