søndag, januar 04, 2009

Januar sy projekt 1

Syede idag det første beklædningsstykke i 2009.

Sort og grå stribede hjemme/hygge bukser til K, med sort rib i taljen. Hensigten var at han skulle have dem i fødselsdags gave om ca 1 ½ uge, men det mente han dog ikke.

Bukserne i aktion

8 kommentarer:

christina sagde ...

COOL hjemme/hygge bukser - gad godt have sådan en, bare i en anden farve....

Stine sagde ...

Hej, ja de er dejlige. Jeg har lavet 2 par til mig selv i lilla stribet og blå stribet :) Så det bliver lidt mere tøset.

Silja sagde ...

Super fine bukser K har fået sig! :-) De ser jp hyggelige ud at have på i jeres "lille" hyggeligt hus. Hehe.. Dejligt at du har fået overlock-maskinen, så du får den sandelig brugt ret meget, ikk?

Stine sagde ...

Jo, det gør jeg faktisk.. Har i juleferien syet rigtig meget tøj. Og er nu i gang med en guld nederdel, skal lige have afleveret en opgave før jeg kan blive færdig :)

Silja sagde ...

Spændende! Glæder mig til at se det hele, du har syet. Inviter mig og vis mig dine ting ;-) Vidste du, at K havde spurgt mig til råds om hvilken overlock han skulle lede efter og hvad jeg ville anbefale. Hihi.. Så jeg vidste faktisk godt, at du ville få den ;-) Så nyd den! Det gør du vist allerede, ikk?

Stine sagde ...

Vi kan måske gøre det sådan hvor vi tager en sy dag sammen? Jo, vidste godt at han havde spurgt dig - han spurgte jo mig om dit nummer og sagde hvorfor :-D

Silja sagde ...

Ja!! Det vil virkelig være hyggeligt! Aha, så vidste du godt at du ville få en overlock i julegave fra K?
Jeg kan tage min symaskine med ovre til dig og så kan vi drikke te og sy det vi er igang med? :-)

Stine sagde ...

Ja, det gjorde jeg. Men vidste ikke hvilken og fik den først juleaften :-)
Det kunne være super hyggeligt med en sy dag, må vi gøre snart...