mandag, marts 30, 2009

Marts går på hæld...

...og jeg har her til aften færdiggjort syprojekt otte, den fra burdastyle. Nåede lige at blive færdig inden den 1. april.

Jeg er ganske tilfreds med resultatet (og kæresten også). Den falder ikke så flot over maven som den ville, hvis den var flad, men ellers er den ganske brugbar, og tror sørme også at der er plads til 4 uger endnu. Så den tager jeg på til brylluppet på lørdag.


HOT or NOT

Den er helt sikkert hot, kjolen kan laves i mange varianter (m/u ærmer, korte eller lange ærmer) samt stort set velegnet til alle kvaliteter.
Dog skal man være opmærksom på at de er lidt store i størrelsen. Der følger ingen sy-vejledning med så man skal være rutineret eller have en man kan spørge om hjælp.
Ellers er den ganske nem og kan laves på en hel dag.


Der er wienerlæg foran, indsnit alle mulige steder, fine pufærmer og den lukkes med en laaaang lynlås (som kan undlades hvis den syes i strækstof).

4 kommentarer:

Maiken sagde ...

Ja den er da bestemt HOT - skide flot lavet, og den kan du sagtens have på til brylluppet...

Jeg er selv i gang med at lave en tunika til mig selv, også med wienerlæg, men sørme ik om jeg har lavet det forkert, så nu skal den sprættes op, og have min mors hjælp. Det er også første jeg laver sådan en ;)

Og sikke en fin lille mave du allerede har fået dig, det er så skønt og livsbekræftende, ik.
Ku du ikke lægge et billede ind af din mave i neutral tøj, så vi rigtig kan se den ;)
Ja jeg elsker gravide kvinder og børn efter jeg har været det igennem

Maiken sagde ...

Hej Stine

Den kjole er da HOT, skide godt lavet. Den kan du sagtens være bekendt at vise frem!
Også kan man se din fine lille mave strutte lidt, NIICCE!

Ja jeg elsker gravide maver og følger gerne udvikling, særligt efter jeg selv har været der, så læg du bare billeder ud af din mave ;)

Bianca sagde ...

Ja Stine, Maiken siger noget. ;) ;)

Stine sagde ...

Jeg har allerede planer om at sy en magen til i strækstof som jeg kan bruge til hverdag, for jeg elsker jo kjoler og kan efterhånden ikke passe nogen...