fredag, oktober 09, 2009

Succes!

Dagen startede med at jeg planlagde, at tage bussen ind til Stenløse by for at bytte lidt barselsgaver og gå rundt derinde. Busturen tager 20 min. hver vej, og jeg ved jo at Vigga sover godt i barnevognen.
Så langt så godt.

Hun bliver ked i den første butik, og jeg kan slet ikke beslutte mig for hvilke bukser jeg kunne tænke mig i stedet for dem Vigga har fået. Ekspedienten forstår mit dilemma og triller lidt barnevogn. Vigga falder næsten i søvn.
Efterfølgende går jeg lidt rundt udenfor for at få Vigga til at sove igen, ind i butik nr. 2, bliver Vigga helt hysterisk ked af det, at jeg må tage hende op. Den nye ekspedient er også forstående og siger at jeg kan gå lidt rundt og komme tilbage når Vigga er rolig - gør jeg ikke, skynder mig at vælge noget og ud af butikken.
Tænker at jeg nok må tage hjem og amme hende. I bussen på vej hjem bliver hun ked af det igen, må tage hende op.
De andre passagerer smiler forstående og sætter sig langt væk, fra den grædende baby.
Verdenen uden for ER skræmmende.

Her til aften ville jeg så prøve lidt god slyngekarma, for Vigga er rigtig træt men vil ikke sove andre steder end på armen. Og jeg har ondt i arm og skuldre af at bære på hende, og så var der de der kartofler som skulle skrælles.
Slyngen bliver bundet efter videoen med den nuttede fyr, ligger Vigga i som begynder at hyle.
Mere sulten tænker jeg, fint ammer hende i 5 min, hvor hun falder i søvn. Godt så. I slyngen igen, når at skrælle 5 kartofler, mere hyleri. Ah, det er nok bleen.
Ny ble og hun er så træt at hun ikke gider at brokke sig over den våde numse.
I slyngen igen, aer hende på panden og hun falder til ro. Succes.
Skræller resten af kartoflerne, hun begynder at hoste og det er jo svært med sutten så hun klynker. Smart at mor er i nærheden. Mere succes.

Her 20 min. senere sover hun stadig (uden sut), aftensmaden er færdig og der er talent 2009 i tvet.

OG jeg har begge hænder fri. SUCCES!

2 kommentarer:

Maddy sagde ...

Hurra for slynge - de redder mange timer!

Mor/Mormor sagde ...

Hvor er det GODT !!! den virker :):):)
----og hun ser totalt nuttet ud...som altid...