søndag, februar 27, 2011

Efterladt harekilling

K har et godt øje til efterladte dyr, det er faktisk lidt underligt, men han er tit kommet hjem med dyr som mangler ejer (hunde som er løbet væk, fugle som har brækket en vinge osv.)
For nogle uger siden kom han hjem med et rådyr som var blevet kørt over, ribbene var brækket sådan at lungerne var kollapset - han og hans far parterede den total, så nu har vi rådyr kød i fryseren. Vi har egentligt også skindet, gad vide hvor det er lagt henne?

Har kun et mindre godt billede taget med mobilen, men den var ret stor.

Nå men, det nyeste er at han har fundet en efterladt harekilling, den er et par uger gammel og så lille! Nu bor den ude på værkstedet, K fodrer den med mælkeersatning til killinger i en lille bitte flaske. Meningen er at den skal være hos os cirka en måneds tid til det er blevet varmere udenfor og den spiser andet end mælk, så sættes den ud i naturen - men jeg tror (desværre) at den bliver tam, for den er allerede efter et par dage tryg ved os, selvom vi er bevidste om ikke at være for meget ude ved den eller røre ved den.

Og Vigga? Hun er helt vild, spørger konstant efter "kaninen" og peger på døren og bliver så ked af det når det er slut med dagens kiggeri.
Og så har hun mange tænder på vej, savler helt vanvittigt - derfor har hun hagesmæk på nu ;)

3 kommentarer:

Bianca sagde ...

Kært... :)

Anonym sagde ...

Kan hilse sige, at den er super tam inden der er gået en måned. Faktisk burde den få vand allerede nu, som den selv kan drikke af.

I skal HELT hundprocent undgå at få menneske kontakt eller kigge til den (se til den 2 gange om dagen for at se om den lever, og ellers lad den være i fred, da kaninen skal (helst) være bange for mennesker (sådan overlever de bedst i naturen). Men da I allerede har menneske-kontakt og dermed fået menneske lugt på kaninen, vil den om nogen nok ikke overleve i naturen. Den lærer allerede her, at den får mad og nogen (jer) passer på den.

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Hej anonym - Haren har skam en skål med vand, og den har kun menneske kontakt når den skal have mad, ellers ville den dø af sult da den ikke kan spise/drikke mælken selv. Vi håber at det kommer til at gå den godt :)