onsdag, februar 08, 2012

Åh jeg er træt

... der er 31 dage til termin idag, det er jo faktisk lige om lidt, og snart er lillesøster fuldbåren - tiden er gået alt alt for hurtigt, synes slet ikke at jeg har nået at nydt denne graviditet så meget som sidste. Men det er nok meget naturligt med en på snart 2,5 år som kræver sit.
Men jeg er godt nok træt i min krop, husker ikke at jeg var træt på samme måde sidste gang, men der kunne jeg også bare lægge mig når der var brug for det.

Jeg når knap nok halvdelen på to-do listen, for der dukker noget nyt op hele tiden som er vigtigere (eller måske overspringshandler jeg egentligt mig selv?) Vi har fået omrokeret en del her i huset, og det kræver lidt tid og ressourcer for at gøre det rart og hyggeligt. Vi har fx. solgt vores lædersofaer inkl. puf og sofapuder, så nu har vi ingen sofapuder!? - og sofapuderne stod ikke øverst på listen, men vi savner dem... Så de skal snart laves, faktisk har jeg lovet K at gøre det imorgen.

Jeg er dog blevet færdig med det jeg har klippet for nogle uger siden, jeg overspringshandlede mig selv og lavede liften i mellemtiden inden jeg blev helt færdig, så det var nok ikke helt noget som "bare" skulle køres igennem. Billeder tages imorgen i dagslyset.

Ingen kommentarer: