tirsdag, september 11, 2012

Undskyld min manglende opdatering...

... men jeg har utrolig meget om ørerne for tiden, og er lidt slået ud over, at der kun er 4 ud af 108 faste læsere som ville deltage min give away :( af samme grund har jeg valg ikke at trække lod, for der er flere gaver end der er deltagere. Øv.

Faktisk er jeg nået dertil, at jeg ikke er sikker på om jeg vil forsætte med bloggen.
Og det er jeg ked af.

Skal tygge lidt mere på mine tanker og få det godt igen, indtil da er der nok en lille pause med indlæg.

10 kommentarer:

Maddy sagde ...

Jeg håber at du vender stærkt tilbage, nyder dine indlæg. Men jeg kan følge dig.

katrine heilmann sagde ...

Jeg ville være ked af at du stopper bloggen. Din blog var den første kreablog jeg har fulgt og dine kreationer har været en stor inspiration for mig mens jeg ventede min datter. Nu er der desværre ikke meget tid til symaskinen. Håber du forsætter. /Katrine

Klejs sagde ...

Bliv ved Stine - håber at du finder inspiration igen og ikke mindst lysten. Men forstår dig godt.

Vil gerne følge med hos dine skønne piger og ikke mindst blive inspireret på krea-fronten.

Michelle Martlev sagde ...

Det er jeg ærgerlig over at høre, da jeg følger med og er en af dine faste læsere. Jeg tjekker den stort set hver dag. Nogle dage flere gange om dagen. Håber du finder overskud, tid og inspiration til at fortsætte.
Du gør det rigtig godt og har inspireret mig meget til min blog, samt fodret mig med lidt idé-værk til at begynde at sy. :-)

Maleine sagde ...

Med over 100 faste læsere må du bestemt give både glæde og inspiration i mange små hjem!
Jeg er helt grøn i Blogger verdenen og faldt tilfældigt over din blog. Jeg synes det er hyggeligt at få et indblik i din lille verden!

Op med modet og pas på du ikke får mussearm ;)

Jette sagde ...

Hej igen - synes lige jeg havde noget attilføje her også :-)
For mig at se så skal man (du) gøre op med dig selv hvorfor at du vil have en blog. Er det fordi du vil have mange læsere eller fordi du vil have et fristed til dine tanker og frigive din flotte kreative projekter?

Jeg besluttede mig for da jeg startede at det handlede om at det skulle være mit opskriftsted, et sted a lade op og kunne få inspiration og selvfølgelig glædes over læserne som gider følge mig, i den tanke vil jeg så også sige at 100 læsere er mange i min bog :-)

Jeg kan godt se det er røv med give awayen, jeg håber du fortsætter med at blogge ;-)
Kh Jette - vinger af tyl

Helle Christiansen sagde ...

Jeg håber at du vil fortsætte at blogge. Dine fineste kreative ting vil jeg stadig se på bloggen.

Anonym sagde ...

Hej Stine. Jeg har fulgt blogs i et par år, din var den første jeg stiftede bekendtskab med. Jeg har ikke selv en blog. Jeg har/ nyder At se de kreative ideer komme til udtryk i børneovertøj, tøj, lift m.m., og lige præcis det er årsagen til at jeg følger din blog. Mange hilsner og pøj med det du bestemmer dig for. Rikke.

Mor sagde ...

NEEEEJ du må da ikke stoppe !!! Ok med en pause med du må op på hesten igen når du er klar.. Det er så opløftende og inspirerende at kikke på din blog.

Kristine sagde ...

Nej nej stop ikke, jeg elsker at læse i din kreative blog. Du behøver ikke at lave give away, men nøjes med at skrive når der er tid til det :)