mandag, oktober 01, 2012

Kunsten at vælge den rette farve

... og kop.
Siden Vigga begyndte at få mælk og rigtig mad, har jeg købt disse små melamin krus. De fåes ofte til 6 kr. stykket i Netto, nogle gange har de også krusene i Søstrene Grene og Kvickly, det er et kup!
Nu har jeg 17 stk., og flere kommer nok til.
De eneste farver jeg ikke køber er brun, grå og sort - det er trods alt børnekrus, og de 3 farver forbinder jeg ikke med børneglæde.


Hvorom alting er, skal jeg snart male 2 gamle børnestole (de er SÅ skønne, og glæder mig til at vise dem), pigerne får en hver som formentligt skal stå i entreen.

Men men men, farven? Har set SÅ mange fine farver her i blogland, især de sarte lilla og turkise nuancer, lige min smag.
Melaminkrusene har nogle super fine farver, genialt at tage med til en malerforhandler og finde den rette farve - men spørgsmålet er om lillesøster engang vil være øv over, at have en turkis stol, når storesøster har en lilla stol?
Skulle man være sikker og male begge i 2 forskellige lilla nuancer? Eller måske en lilla og lyserød?
Eller neutralt som turkis og gul?

2 kommentarer:

Mor sagde ...

Hvad med knaldRØD og knaldPINK - ser skønt ud sammen og det er da glade børnefarver

Michelle Martlev sagde ...

Jeg tror ikke at yngsten bliver misundelig. Jeg synes du skal vælge de to rolige farver (turkis og lilla). Det vil se fantastisk godt ud, og alting behøver ikke være lige "piget". Desuden er den søde turkis også en rigtig, rigtig flot og moderne pigefarve! :)