mandag, januar 28, 2013

Januar udsalg 2013!

Endelig virkede billedfunktionen, meget mærkeligt firm...

Yes, så er jeg klar igen. Udsalg here I come!
Vi har alle ligget mere eller mindre syge inden jul, i julen og mellem jul og nytår, så vi fik en lille forsmag på hvad der venter os med sygdom og at være en familie på 4. Pludselig (igen) var det januar, og der skulle byttes lidt gaver, Vigga skulle tilbage til børnehaven OG søde lillesøster er startet i vuggestue (!). Jeg har dog stadig barsel en måned endnu, så der er ingen stress overhoved ;)
 
Sidste år var jeg heldig at købe vinterjakke og flyverdragt på udsalg, og begge dele passer Vigga fint i år og det holder formentligt sæsonen ud. Jeg har i år valgt at satse på at hun kan passe den fine (og rigtig gode!) Danefæ jakke til næste år, for den er stadig lidt stor til hende. Derfor ingen vinterjakke køb i år - Isolde passer forhåbentligt den lilla Molo jeg købte forrige år (så kan man godt være lidt glad for, at man har gemt overtøjet, fået 2 piger og sparet de penge!).
 
Men det var jo det der udsalg, og der var flash.
Phister & Philina bluser og Reima flyverdragt til Vigga


Tøj med stjerner og fugle fra Minymo til Vigga
 
Jeg er vild med stjerner for tiden, så Isolde får både Molo bukser og Wheat tøj med stjerner.
Og en Hollys body :)

Har købt en smule på udsalg til mig - og tænkt på at tøjet skal kunne passe til jobbrug.
Juvelbesat kjole fra Dorothy Perkins og vinterstøvler fra Le Coq Sportif (mest fordi mine andre vinterstøvler er blevet utætte).
Bluserne er fra Saint Tropez.

Jeg har både købt et junior og voksen sengetøj fra Hollys - synes at det er SÅ fint.
Isolde får junior sættet og voksensengetøjet må lade livet til stof
(så hvis du kunne tænke dig lidt, så skriv til mig)

Jersey stof fra Stof2000.
Købte 2 meter af uglerne og 1,5 meter af de andre. Er ikke helt sikker på hvad jeg vil bruge det til endnu, men det kommer nok ;)


2 kommentarer:

Michelle Martlev sagde ...

ALLE er glade for, at din blog er oppe at køre igen. Har ventet så længe! :D og hvor er det fint alt sammen. Iiih, du laver bare sådan nogle fine indlæg.

Silja sagde ...

Du har virkelig knald god smag og sans for stof, farver og sammensætning af tøj!! I låååvve it! <3 Vil gerne købe lidt af det voksen dynebetræk! ;-) Hvor meget skal du ha' for hvor mange cm/meter? :-D