lørdag, juni 12, 2010

En ordentlig forskrækkelse

Fik vi igår. Vi var til fødselsdag hos min bror igår aftes, og vi havde taget Viggas trip trap stol med, så hun kunne sidde på den når vi skulle spise.
Det var lige inden maden var færdig, så skubbede hun sig bagover og faldt med hovedet lige ned i et klinkegulv!

Hun skreg og skreg, min storebror ringede efter en ambulance som kom efter noget tid, i mellemtiden var hun faldet i søvn af udmattelse hos K. Da vi ankom til skadestuen blev hun vækket og tjekket i alle ledder og kanter om der var sket noget - hendes baghoved var blevet trykket lidt fladt, men det var gudskelov også det eneste og det har næsten rettet sig ud igen.

Da vi kom tilbage til gæsterne og fødselsdagsfesten, fik vi endelig vores mad og Vigga (sad i en anden stol ;)) og spiste 1½ bagekartoffel, en smule kylling og lidt rød peber, og derefter har hun været helt sig selv igen. I dag sov hun helt til kl. halv 10.

Puha for en forskrækkelse vi fik og nu skal vi ud og købe de der sikkerhedsforlængere til stolen - og jeg vil anbefale at I også gør ;)

5 kommentarer:

Helena Gade sagde ...

...! Ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige, men man får jo lidt ondt i hjertet af at læse indlægget og samtidig er man rigtig glad for at det ikke var "mere" end det der skete...

Maria sagde ...

Puuha sikken en forskrækkelse for jer, det er aldrig sjovt når ens eget barn slår sig :oS Men dejligt at hun hurtigt kom i bedring :o)

Sandra sagde ...

Godt der ikke skete noget med hende:-)

Bella sagde ...

Puha sikke en oplevelse! Godt at hun igen er ok.
Hvor kan man købe de forlængere til benene du taler om?

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Jeg har fundet ud af at man ikke kan købe dem alene, men kun sammen med "baby pakken" dvs. inkl bøjle og babyindsats - og det har vi jo ikke brug for. Så K laver nok et par forlængere selv som vi maler og sætter på.