mandag, juni 14, 2010

Update på sytamtam

Med en uge uden computer og regnvejr har jeg syet en smule - OG fået lavet en del hagesmækbestillinger af vejen, nu er min samvittighed ren til at begynde på noget nyt. Og så taler vi ikke lige om det der strikketøj som står og kalder på mig.

Ny bluse og bukser, blusen er fra Ottobre mønster og stoffet har jeg byttet mig til. Bukserne er Meedom og jeg har fået et par magen til så vi rigtig matcher. Det grønne er fra stof&stil og det blåblomstrede er fra stof2000.
Begge dele er lavet i str. 80, men det er rigeligt stort, blusen er alt for bred til hende at jeg lige må ændre lidt på pasformen - måske sy en gang elastik på ryggen så den rynker lidt?

Hættetrøjesæt. Fra Meedoms bog og stof og rib er fra stof&stil (det grå er isoli og striberne er jersey og ribben er sølvfarvet), jeg er dog ikke tilfreds med åbningen foran på hætten, jeg har dog syet den uden vejledning så jeg ved ikke hvordan den færdige model skal se ud. Nogen som har forslag til hvad jeg kan gøre?
Jeg har tænkt på at sy noget elastik på indersiden så den trækker sig sammen? - snore og løseelastikker er brandlyst på Viggas kommende vuggestue, så det er desværre ikke en mulighed.

Og Vigga er blevet en rigtig væltepeter nu, nåede ikke at gribe hende men at knipse i stedet. Slet slet ikke med vilje, men priceless er billedet dog blevet.

5 kommentarer:

Bianca sagde ...

Jeg kan slet ikke lade være med at grine hele tiden når jeg ser på billede hvor Vigga falder bagud. At folk på kontoret ser skæv på mig nu.

Men det blå trøje er ritigt fedt og hættetrøje. Hun ser kært med det på.

Paranoia sagde ...

*elskpådetsidstebillede* :D

Ja du er godtnok blevet rigtig god til at sy tøj. Herlige mesterværker.. Gad vide om det er forsent at lære at sy for alvor når man engang skal tralle rundt i sit barselsorlov?

Livet blandt stiletter og mursten sagde ...

Jeg har også grinet så meget over det billede, nej hvor er det vildt at jeg nåede det - husker jeg slet ikke.

Det er aldrig for sent at lære at sy, de modeller jeg laver er faktisk ret simple, det der gør at de ser ud af noget er, lommer, knapper, foer og lign.

Mor sagde ...

Et ægte action billede hva :D
Rigtig morsomt ... hun slog sig vel ikke denne gang....

helene sagde ...

Jeg må sige, at jeg også sidder for mig selv og klukker....Håber ikke hun slog sig - men du har ret - priceless!!!