søndag, oktober 31, 2010

Nyt efterårstøj til pigebarnet

Det er et stykke tid siden jeg har syet nyt tøj til Vigga (synes jeg selv), og det er syet i stof som jeg har købt specielt til formålet ;)
Mørke lilla babyfløjl med mørkegråt jersey foer, ballon effekt forneden. Lommer med stof som jeg har fået, så jeg ved ikke hvor det er fra. Kantet med en rest skråbånd.
De er liidt store endnu, men passer sikkert fint om en måneds tid.


Velourkjole med cupcakes og knapper (ligner det overhoved kager?). Det var lidt svært at appilikere på noget "levende" stof, men så har jeg prøvet det.
Kjolen er ret stor og natkjole agtig i det, så den gemmes lidt væk - men hellere for stor end for lille.

Jeg har lidt mere i tankerne til Vigga, har fået et mønster på nogle fantastisk søde bukser, så vil jeg lave en fløjls kjole i et andet snit end velourkjolen og så er der en lille julekjole/nederdel alt efter om der er nok stof. Men liiige nu gælder det et par julegaver ;)

3 kommentarer:

Klejs sagde ...

Uh, ja... Kan godt se at det er cupcakes. Det må være sjovt at have en lille pige man kan lave så mange feminine ting til. Ja, drenge er jo i overtal herhjemme.

Pernille sagde ...

SÅ fint tøj du har fået lavet! Er vild med bukserne...!! Kjolen har jeg selv lavet flere af slagsen af herhjemme - dog uden pynt ;o)

Mor sagde ...

Hvor er det bare fint ... vild med kjolen og man kan sagtens se hvad der er på kjolen....og sjovt på detene billede kan man pludselig se at hun begynder at ligne sin moar :) når man nu kan huske hvordan du så ud i den størrelse ;D