onsdag, januar 11, 2012

Kender I ikke det?

Nogle perioder har man SÅ mange kreative ideer til det ene og andet, både at sy, male og kreere på anden vis, men der er altid noget som skal gøres før man "må" være kreativ.

Sådan en periode er jeg i, har været det rigtig længe, to-do listen bliver længere og længere, men jeg MÅ og SKAL være færdig med skolen først, sådan helt færdig. Finito. Det er ret vigtigt har jeg hørt, det med at blive færdig.
Skal op og forsvare min bachelor på fredag, lige om et øjeblik, og så har jeg barsel. Jeg kan mærke at det er tiltrængt, både for at få ro i hovedet, ro på hjemmet og ro til at bygge rede og glæde mig i krop og sind, synes at jeg er i en periode nu, hvor den ene dag tager den anden, inden jeg får set mig om melder lillesøster sin ankomst. Det er jeg ikke klar til.

2 kommentarer:

Maddy sagde ...

Jeg øsnker dig alt muligt med eksamen imorgen, håber du år dig godt. Det bliver fantastisk at blive færdig, lidt tomy, men så er det godt at du har lillesøsters ankomst at se frem til.

Kristine sagde ...

Overspringhandlinger er slem - men svært at undgå! Forstår dig fuldstændig godt - ønsker dig også alt muligt lykke med eksamen imorgen :) Pøj pøj