søndag, januar 24, 2010

Det er ok

Igår var jeg til personalejulefrokost på Absalon, hvor jeg arbejder, uden Vigga (!), jeg må nok sige, at jeg har gruet for den aften i lang lang tid - men havde aftalt med K at han skulle være hjemme med hende så jeg kunne nyde aftenen uden at tænke på det ene og det andet.
Havde det lidt sådan "yeah, right". Men en aftale er en aftale, så jeg tog afsted uden hende - jeg havde (overraskende) ikke så svært ved at tage afsted uden hende, K fik en masse "husk nu lige...dit og dat".

Da jeg var derinde fik jeg den underligste fornemmelse, som hele det forgående år var en drøm, en rigtig god drøm, at Vigga var til låns. Graviditeten, fødslen og livet derefter var kun en drøm. At hun slet ikke var vores alligevel.

8 timer senere efter jeg var kørt, kom jeg hjem til et stk. trygt sovende barn og et stk. glad kæreste (som mente at han havde klaret det SÅ godt).
Lige i det sekundt gik det op for mig at Vigga ER min, at jeg har født et lille barn og hun er MIT ansvar.
Det er ok, at mor har tidspunkter, hvor hun ikke er mor, men Stine.

3 kommentarer:

mor sagde ...

uha ... jeg syntes det er flot... må alligevel ha været svært ;)

Stine sagde ...

Jo, lidt. Da vi var færdige med hovedretten, ringede jeg lige hjem, men Vigga var blevet lagt i seng for natten, så jeg kunne godt få desserten med og hygge lidt mere end aftalt. Hvis det var rigtig svært, havde jeg nok taget hjem med det samme :)

Louise sagde ...

Hej Stine,

Har først lige set din besked ang. babushka-kjolen nu. Sorry..
Jeg vil meget gerne sende dig en kopi af strikkeopskriften!
Du kan sende din adresse til laarestr@hotmail.com, så skal jeg hurtigt få det klaret ;-)

Hun ser rigtig sød ud din lille Vigga

Mange hilsner fra
Louise