mandag, maj 14, 2012

Kunsten at løbe volume # 2

Så oprandt dagen hvor jeg har sat mig for at starte med at løbe igen. Puha, det bliver hårdt at starte op igen efter en laaaang pause, jeg dødede næsten da jeg begyndte at løbe dengang, men kan se i kolonnen at jeg kunne løbe i 31 minutter i TRÆK. Det er lidt sejt.
- stoppede juli sidste år, da jeg var meget nygravid med Isolde (tænk at det var hende som lå i maven <3), dengang begyndte jeg at bløde efter jeg havde løbet, så det turde jeg ikke.

Jeg er også rigtig slem til at spise sukker i løbet af dagen, det er slet slet ikke godt i det lange løb, det er en dårlig vane jeg vil bryde. Så vil sætte nogle mål for mig selv;

Stoppe med at spise sukker/slik/kage på hverdage, men kun i weekenden og specielle lejligheder (fest og lign)

Jeg ved at det bliver rigtig svært for mig, for jeg har en meget (!) sød tand om eftermiddagen og aften. Begynder i det små med at tage 1 uge uden slik/kage indtag om eftermiddagen, dvs aften er stadig ok. Derefter 1 uge, hvor slik/kage er ok om aftenen hver 2. dag og så tror jeg derefter at det vil være en smal sag at undlade det HVER eneste dag?
Måske. Måske er det for højt sat, men et sted skal jeg jo starte.

Og så er planen at jeg starter stille og roligt op med at løbe hver 2. dag med løbevognen og Endomondo :)

1 kommentar:

Silja sagde ...

Hold da op, hvor er du frisk! Det lyder jo som en god plan der! Må måske gøre det samme! Altså det med sukker, slik, kage, is og hvad der ellers er med sukker og kulhydrater! Løbevogn/babyjogger må jeg også lige se at anskaffe mig og ellers må jeg nøjes med at løbe i weekender, når kæresten er hjemme og kan tage sig af tøsen! Løbetur om aften får mig ikke ud - det bedste er jo om morgen inden man begynder på alt andet! Hehe.. Du er sej! :-D <3